Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Uw bestelling retourneren kan op 2 verschillende manieren:
Afgeven bij een PostNL servicepunt
Afgeven bij onze winkel in Dordrecht

Een artikel ruilen?
Dat is helaas niet mogelijk. Wij vragen u om een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn pakket?
Retourneert u uw aankoop via een PostNL servicepunt? Dan betaalt u ter plekke zelf de retourkosten. Bij ontvangst van uw retour wordt het totale aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

Retourneert u uw aankoop bij ons in de winkel?
Het aankoopbedrag wordt dan automatisch verrekend via de door u gekozen betaalmethode. Uiteraard brengen wij geen retourkosten in rekening.

Binnen welke termijn kan ik mijn aankoop retourneren?
Vanaf het moment van thuisbezorgen heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te te retourneren. Op het retourformulier kunt u aangeven welke artikelen het betreft. 

Kan ik afgeprijsde artikelen retourneren?
Ja, dat kan! Voor het retourneren van alle online aangekochte artikelen gelden dezelfde voorwaarden.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?
Zolang uw bestelling nog niet is verzonden kunnen wij uw bestelling nog annuleren. Mocht u iets willen wijzigen of annuleren neem dan contact met ons op.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort?
Wanneer wij uw aankoop retour ontvangen, storten wij meestal dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug op uw rekening. Na ontvangst en verwerking van uw retour ontvangt u automatisch bericht per e-mail. Een retourzending, afgegeven op een PostNL Servicepunt, is vanaf het moment van afgifte maximaal 5 werkdagen onderweg. Daarom kan het maximaal 10 dagen duren voordat u het aankoopbedrag weer op uw rekening ziet.

Wanneer kan ik mijn pakket thuisbezorgd verwachten?
Maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag verstuurd. Vrijdag na 15:00 uur of in het weekend besteld? Dan wordt uw pakket maandag verstuurd.
 
De status van uw zending? 
Waar uw pakket zich bevindt, achterhaalt u via de track en trace link welke u ontvangen heeft in de e-mail genaamd “uw bestelling is onderweg”. Retourneert u het pakket via een PostNL Servicepunt? Dan ontvangt bij afgifte een zendingsnummer. Via www.postnl.nl kunt het pakket volgen tot aan het sorteercentrum. 
 
Ik was niet thuis op het moment van bezorgen, wat nu? 
Bent u niet thuis op het moment van bezorging? Uw pakket wordt dan automatisch de eerstvolgende bezorgdag nogmaals aangeboden. Was u niet thuis toen de bezorger bij u aan de deur stond? Dan vind u een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, uw postcode en het soort pakket kunt u zelf ingrijpen in het bezorgproces en een nieuwe aflevermogelijkheid kiezen die u schikt.

Een klacht melden? 
Heeft u een beschadigd artikel ontvangen of vertoont het door u gekochte artikel binnen korte termijn beschadigingen? Neem dat direct even contact met ons op. Het is het makkelijkst om uw klacht per mail aan ons te melden onder vermelding van uw ordernummer en klantnummer naar webshop@bahlmann-mode.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze winkel in Dordrecht.

Heb je nog een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op!
Mocht je contact met ons op willen nemen buiten onze werktijden, dan kan dat altijd!
We helpen je graag zo snel mogelijk en streven er naar om jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Wellicht kun je in de tussentijd het antwoord op je vraag bij ''veelgestelde vragen'' vinden. 

Contact us!
T: 078-6137244
E-mail: webshop@bahlmann-mode.nl

Bedrijfsgegevens
Bahlmann Mode 
Voorstraat 352 
3311 CW Dordrecht 
 
KvK-nummer: 23037322
BTW-nummer: NL004444164B01

Openingstijden
Maandag:  Gesloten 
Dinsdag:  9:30 - 17:30 
Woensdag:  9:30 - 17:30 
Donderdag:  9:30 - 17:30 
Vrijdag:  9:30 - 17:30 
Zaterdag:  9:30 - 17:00 
Zondag:  13:00 - 17:00