Naar boven

Over Bahlmann Mode

140 Jaar damesmode met de beste service

Bahlmann Mode is een begrip binnen- en ook ver buiten Dordrecht. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1883, maar is nog helemaal van deze tijd! Met de mooiste items van meer dan 60 topmerken vind je er voor elke smaak en voor elk moment de juiste outfit. We zijn nog altijd gespitst om de laatste modetrends en musthaves voor jong & oud in te kopen. Ieder seizoen zorgen we voor vernieuwing en waar nodig verjonging. Bij Bahlmann Mode is er altijd wel wat nieuws te zien en te beleven!

Iedere dag staan we met veel plezier klaar om onze klanten op een gastvrije manier een mooie shopervaring te geven. Ons vakkundige & enthousiaste team staat vol passie klaar om je persoonlijk & eerlijk advies te geven. Bij Bahlmann Mode wordt er nog echt de tijd voor je genomen. Menig klant komt dan ook graag terug voor onze medewerkers.

Al drie generaties lang wordt Bahlmann Mode bestierd door de familie Van Buchem. In al die jaren heeft de winkel vele ontwikkelingen doorgemaakt en is er geen dag hetzelfde. Wij zijn dan ook heel trots dat een nieuwe generatie Van Buchem, Lisette & Isabelle, onderdeel van ons team uitmaakt.