Retourneren

Wil je een artikel retourneren?
Je hebt na ontvangst 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom naar het verzendbewijs en bewaar deze goed. 

Als wij je retour in goede orde hebben ontvangen, storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan het artikel betaald is.

Retourneren in de winkel
Woon je in de buurt? Of wil je gewoon gezellig bij ons in de winkel langskomen? Dan kan je je bestelling ook in de winkel retourneren. Bij retourneren in de winkel betaal je geen retourkosten en storten wij meteen het aankoopbedrag terug. Wij vragen je de orderbevestiging mee te nemen en bij voorkeur je bestelling te vervoeren in de originele verpakking.

KLIK HIER om het retourformulier te downloaden, zodt je het kan uitprinten. Dit formulier voeg je toe aan het pakket dat je terug stuurt. Retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Wil je een artikel ruilen?
Dat is helaas niet mogelijk. Wij vragen je om een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.